Kort fortalt

På denne uddannelse lære deltageren at udføre de kontrol- og pasningsopgaver der vedrører damp-kedler i kontrolklasse B type 2, samt at udføre almindeligt forekommende vandanalyser i henhold til driftsmanualen. Endvidere lærer deltageren at afprøve sikkerhedsudstyret i henhold til driftsma-nualer.

Hold
12-04-2022
Certifikat B pasning af kedler type 2
Hoverdal en del af Mercantec Hoverdalvej 14 6971 Spjald
1 dag Daghold
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som har eller ønsker beskæftigelse med dampkedler i kontrolklasse B type 2.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt passe dampkedler i kontrolklasse B til produktion af vanddamp, hvor kedlens produkttal ikke overstiger 600, og hvor opvarmningen foregår med elektroder eller modstandsvarmelegemer efter standarder for kanalrøgrørskedler og el-dampkedler.
Deltageren kan endvidere afprøve kontrol- og sikkerhedsudstyr i henhold til myndighedskrav og driftsmanualer samt foretage nødvendige analyser af vandkvalitet i det omfang, der er foreskrevet i driftsmanualer. Herunder foretage nødvendige indgreb.

Fagnummer: 40064 Certifikat B pasning af kedler type 2 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 930,20
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 930,20
Kontakt os
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.