Kort fortalt

Deltageren kan opbygge, konfigurere og optimere komplekse enterprise netværk, indeholdende avancerede IP-Routingsteknikker, og kan planlægge og foretage implementering, konfiguration og opdatering af Routingsprotokoller og af fjern- og mobiladgange. Deltageren kan foretage overvågning og fejlsøgning på Routede komplekse netværk, og anvende relevante værktøjer.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, der er eller har været beskæftiget med data-/telekommunika¬tionssystemer, og som skal kunne arbejde med opbygning, konfiguration og optimering af enterprise netværk, indeholdende IP-Routingsteknikker.

Beskrivelse: Deltageren kan opbygge, konfigurere og optimere komplekse enterprise netværk, indeholdende avancerede IP-Routingsteknikker, og kan desuden planlægge og foretage implementering, konfiguration og opdatering af Routingsprotokoller i forhold til statisk og dynamisk klasseløst Routing, samt i forhold til fjern- og mobiladgang.
Deltageren kan endvidere foretage overvågning og fejlsøgning på Routede komplekse netværk, og kan herunder anvende relevante kommandoer, netværksapplikationer og netværksanalysatorer.

Fagnummer: 42396 Datakommunikation, opbygning af routede datanet Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.260,00 Uden for målgruppe: DKK 8.396,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 1.260,00
Uden for målgruppe:
DKK 8.396,00