Kort fortalt

Efter kurset kan deltageren foretage energitjek i bygninger.Søgeord: energitjek, energiberegning, energibesparelser, tilskudsordninger, energiforbrug, miljørigtig

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for energiområdet.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren foretage energitjek i bygninger. Det betyder:
Deltageren har viden om en optimal integration af tekniske installationer og komponenter for varme, aircondition og ventilation og kan anvende gældende lovgivning på området.
Deltageren kender til bygningsreglementets krav til miljørigtige byggerier.
Deltageren foretager et energitjek med henblik på at opnå energibesparelser inden for el, vand, varme og ventilation i bygninger med tekniske installationer. Bygningerne er til beboelse eller mindre institutioner.
Deltageren beregner konsekvenser af energibesparelser.
Deltageren vejleder kunder og driftspersonale om mulige energibesparelser i forbindelse med miljø- og energiforbedrende, grøn energi.
Deltageren analyserer kundens behov og vejleder om de økonomiske besparelser, kunden opnår ved at købe energibesparende tekniske installationer.

Fagnummer: 48893 Energitjek & -besparelse - tekniske installationer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80