Gårsdagens overproduktion

Kort fortalt

Deltagerne kan udvælge og vurdere egnede fødevarer fra tidligere overproduktioner til kreativ genanvendelse, således at disse fremstår indbydende og appetitlige. Deltageren kan anvende overskudsmad i ernæringsrigtige og velsmagende retter under hensyn til hygiejne.

Hold
03-02-2022
Gårsdagens overproduktion
Mercantec H.C. Andersens Vej 7 8800 Viborg
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglært og faglært personale beskæftiget med madfremstilling til brugergrupper med varieret behov for ernæring.

Beskrivelse: Med indsigt i hygiejne kan deltageren vurdere og udvælge fødevarer fra en overproduktion, som er egnet til at indgå i nye måltider. Deltageren kan kreativt anvende overskuddet af mad og råvarer fra tidligere produktion i ernæringsrigtige og velsmagende kolde, lune eller varme retter til forskellige brugergrupper. Deltageren kan forarbejde gårsdagens overskud til brug for appetitlig anretning og indbydende pyntning af måltider.

Fagnummer: 47308 Gårsdagens overproduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40