Kort fortalt

Deltageren kan foretage kredsløbsanalyse, målinger og enkle beregninger på HF-forstærkere, MF forstærkere, oscillatorer, blandere og PA-trin samt udføre kredsløbsanalyse på en typisk superheterodynmodtager under anvendelse af blok- og detaildiagrammer. Deltageren kan her anvende sin opnåede viden om superheterodynmodtageren og om de komponenter og teknikker, der indgår heri.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation, hvori der indgår HF-teknik. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik og HF-teknik.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage kredsløbsanalyse, målinger og enkle beregninger på HF-forstærkere, MF forstærkere, oscillatorer, blandere og PA-trin samt udføre kredsløbsanalyse på en typisk superheterodynmodtager under anvendelse af blok- og detaildiagrammer.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om superheterodynmodtageren og om de komponenter og teknikker, der indgår i HF-forstærkere, MF forstærkere, oscillatorer, blandere og PA-trin samt om de teknikker og instrumenter, der anvendes til måling på HF-kredsløb.

Fagnummer: 43867 HF-teknik: kredsløbsanalyse og måleteknik Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.679,80
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.679,80