Kort fortalt

Deltageren kan afprøve og idriftsætte et PLC styret anlæg, samt foretage ændringer og tilpasninger i programmet. Deltagen kan afprøve og idriftsætte vision- og identifikationssystemer, samt justere kamera/føler for korrekt aftastning af emne. Deltageren kan anvende et operatørpanel i forbindelse med fejlfinding og reparation. Deltageren kan redegøre for anvendelsen af PLC kommunikation.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne idriftsætte, programmere, fejlsøge og fejlrette på PLC styrede anlæg indeholdende vision- og identifikationssystemer.

Beskrivelse: Deltageren kan afprøve og idriftsætte et PLC styret anlæg, foretage ændringer og tilpasninger vha. PC baseret programmeringsudstyr, og dokumentere disse forandringer.

Deltageren kender til anvendelsen af typiske vision- og identifikationssystemer på automatiske produktionsanlæg og kan afprøve og idriftsætte et vision- og identifikationssystem bla. ved at justere kamera eller følere for korrekt aftastning af et emne.

Deltageren kan anvende operatørpaneler i forbindelse med fejlfinding og reparation, og opnår viden om bussystemers anvendelse i industriel kommunikation på automatiske anlæg.

Fagnummer: 44644 PLC anlæg idriftsæt/fejlf og identifikationssystem Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00