Kort fortalt

Deltageren kan programmere en PLC styring, hvor der anvendes analog signalbehandling, herunder montering, idriftsætning og afprøvning af PLC analoge moduler samt kontrol og kalibrering af typiske analoge følere. Deltageren kan anvende de bit- og ordinstruktioner, der er nødvendige for analog signalbehandling. Deltageren kan fejlfinde/fejlrette til modulniveau på PLC analoge anlæg.

Hold
Løbende optag
PLC Åbent værksted - Husk at vælge fag!
Mercantec / Midtbyens gymnasium Banegårds Alle 1 8800 Viborg
Daghold Åbent værksted
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne installere, programmere, fejlsøge og fejlrette på PLC styringer, hvor der anvendes analoge PLC moduler.

Beskrivelse: Deltageren kan montere, afprøve og idriftsætte PLC analogmoduler, samt kontrollere og kalibrere analoge følere og transmittere og programmere et PLC program, som anvendes til analog signalbehandling herunder skalere analog værdier og beregne en opløsning i relation til antal bit i AD/DA konverteringen samt anvende de talformater, der benyttes til analog PLC programmer.

Deltageren kan anvende ord- og bitinstruktioner, som er de matematiske-, sammenligning- og konverteringsfunktioner, der er nødvendige for analog signalbehandling og strukturere programmet i blokke/subrutiner, samt fremstille programdokumentation.

Deltageren kan fortage korrekt montage, afslutning og oplægning af kabler til analoge signaler og i den forbindelse overholde EMC krav, samt fejlfinde og fejlrette til modulniveau på et automatisk anlæg, med analoge PLC moduler.

Fagnummer: 44641 PLC programmering, styringer med analoge signaler Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00