Kontakt_os_(1)

AIA 1 - Design og installation af anlæg

Kort fortalt

Efter endt kursus kan deltageren designe og installere automatiske indbrudsalarmer. Kurset indgår i krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af AIA-virksomheder

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49668 - AIA 1 - Design og installation af anlæg

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med alarmanlæg og som har gennemført Sikringsanlæg ¿ grundlæggende AIA, TVO, ADK eller har tilsvarende kompetencer.

Beskrivelse: Efter endt kursus kan deltageren designe og installere automatiske indbrudsalarmer. Det betyder:
Deltageren har et indgående kendskab til gældende love og regler på området.
Deltageren udvælger anlægsdele i korrekt udstyrsklasse, herunder nøglerør. Ud fra en forståelse for den samlede sikringsløsning projekterer deltageren kundevenlige elektroniske og mekaniske sikringsløsninger og vejleder kunder om valg af disse.
Deltageren projekterer, installerer, servicerer og fejlfinder på trådløse og kablede AIA-anlæg.
Deltageren kan vælge og programmere en AIA-central med tilhørende alarmtransmission til kontrolcentral i henhold til reglerne for et forsikringskrævet AIA-anlæg.
Deltageren har viden om problemstillinger om GDPR og IT-sikkerhed ved installation af AIA-anlæg.
Deltageren udfærdiger dokumentation i henhold til gældende regler og instruerer anlæggets slutbruger.

Branchecertifikat: Kurset indgår i Krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af AIA-virksomheder.

Fagnummer: 49668 AIA 1 - Design og installation af anlæg Varighed 8 dage AMU-pris: DKK 1.664,00 Uden for målgruppe: DKK 6.505,20