Kort fortalt

Deltageren kan opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog, til udvikling af avancerede persistente apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android, og kan herunder anvende eksterne datakilder og fjernfunktioner, udvikle avancerede appløsninger, der anvender threads, med det formål at udføre parallelle opgaver.

Hold
06-12-2021
App programmering: Netværksintegrerede løsninger
Mercantec TVC Viborg H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
5 dage Daghold Garantikursus
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af apps på avanceret niveau.Det anbefales, at deltageren inden kursus start har erfaring med at programmere i et objektorienteret højniveau programmeringssprog, og har erfaring med udvikling af apps på et højere niveau.

Beskrivelse: Deltageren kan:

Anvende et professionelt udviklingsmiljø, som fx en dedikeret- eller en crossplatform med et tilhørende programmeringssprog, til udvikling af avancerede apps til givne platforme, som for eksempel iOS eller Android.
Udvikle appløsninger, der kan styre eksterne data og fjernfunktioner.
Udvikle avancerede persistente appløsninger, som kan lagre indstillinger lokalt eller eksternt.
Udvikle avancerede appløsninger, der anvender applikationsdata fra eksterne kilder herunder databaser og WEB API løsninger.
Udvikle avancerede appløsninger, der anvender threads med det formål at udføre parallelle opgaver.
Redegøre for mulige sikkerhedsproblemer, når en app skal kommunikere med eksterne datakilder, og tage højde for disse i forbindelse med udvikling af en appløsning, ved f.eks. at kryptere data i transit.

Deltageren kan i forbindelse med ”App programmering: Netværksintegrerede løsninger” anvende sin opnåede viden til at udvikle avancerede persistente apps til en given mobile platform, og anvende lokale og eksterne datakilder.

Fagnummer: 49504 App programmering: Netværksintegrerede løsninger Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kontakt os
Birgith Risum Bøge
Studiesekretær
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.