Kontakt_os_(1)

Automatiske anlæg, energioptimering

Kort fortalt

Deltageren opnår viden om bæredygtighed på automatiske produktionsanlæg, foretage analyse af energiforbruget på teknologierne elektrisk, hydraulisk/pneumatisk og mekanisk forbrug, herunder komme med tekniske løsningsforslag til energioptimering. Viden om muligheder for ekstern konsulent bistand. Beregninger på besparelsesmuligheder, samt foretage dataopsamling.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47060 - Automatiske anlæg, energioptimering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til reparatører f.eks. automatikteknikere, industriteknikere eller smede, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne arbejde med energioptimering på automatiske produktionsanlæg.

Beskrivelse: Deltageren opnår viden om bæredygtighed på automatiske produktionsanlæg, og kan foretage analyse af energiforbruget på et automatisk produktionsanlæg specielt på teknologierne elektrisk, hydraulisk/pneumatisk og mekanisk forbrug, herunder komme med tekniske løsningsforslag til energioptimering.Deltageren opnår viden omkring hvilke muligheder, der findes for ekstern konsulent bistand i forbindelse med energioptimering på automatiske produktionsanlæg.Deltagerne skal kunne foretage beregninger på besparelsesmuligheder, samt foretage dataopsamling og præsentation af data.

Fagnummer: 47060 Automatiske anlæg, energioptimering Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50