Kontakt_os_(1)

Automatiske anlæg, energioptimering

Kort fortalt

Deltageren opnår viden om bæredygtighed på automatiske produktionsanlæg, foretage analyse af energiforbruget på teknologierne elektrisk, hydraulisk/pneumatisk og mekanisk forbrug, herunder komme med tekniske løsningsforslag til energioptimering. Viden om muligheder for ekstern konsulent bistand. Beregninger på besparelsesmuligheder, samt foretage dataopsamling.

Hold
05-12-2022
Automatiske anlæg, energioptimering
Midtbyens gymnasium - Mercantec Banegårds Alle 1 8800 Viborg
5 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til reparatører f.eks. automatikteknikere, industriteknikere eller smede, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne arbejde med energioptimering på automatiske produktionsanlæg.

Beskrivelse: Deltageren opnår viden om bæredygtighed på automatiske produktionsanlæg, og kan foretage analyse af energiforbruget på et automatisk produktionsanlæg specielt på teknologierne elektrisk, hydraulisk/pneumatisk og mekanisk forbrug, herunder komme med tekniske løsningsforslag til energioptimering.Deltageren opnår viden omkring hvilke muligheder, der findes for ekstern konsulent bistand i forbindelse med energioptimering på automatiske produktionsanlæg.Deltagerne skal kunne foretage beregninger på besparelsesmuligheder, samt foretage dataopsamling og præsentation af data.

Fagnummer: 47060 Automatiske anlæg, energioptimering Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 3.783,50