Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Kort fortalt

Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergi/intolerance. Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af retter. Kursets kompetencer opnås i forhold til cøliaki/glutenintolerance, mælkeallergi/laktoseintolerance.

Hold
11-08-2022
Aflyst Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Mercantec H.C. Andersens Vej 7 8800 Viborg
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergi/ intolerance.
Anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.
Anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.

Kursets kompetencer opnås i forhold til:
___ Cøliaki/glutenintolerance
___ Mælkeallergi/laktoseintolerance

Fagnummer: 48792 Diæter ved allergi og fødevareintolerance Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40