Kontakt_os_(1)

E-teknologi og online opdatering

Kort fortalt

På kurset arbejdes der med de tekniske løsninger, der kan bidrage til optimering af arbejdsprocesser vedrørende firmaets e-business løsning. Eksempelvis bedre vedligeholdelse af CMS systemer eller valg af netbaserede applikationer som led i firmaets online opdateringer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45956 - E-teknologi og online opdatering

Målgruppe: Målgruppen for kurset er virksomhedsejere og ansatte i handels- og serviceerhvervet som vil starte eller udvide sit firma med e-forretning eller som ønsker at forbedre de eksisterende e-løsninger.Kurset er målrettet til amu-målgruppen, til medarbejdere der arbejder dagligt med salg og service, kommunikation og markedsføring.

Beskrivelse: Deltageren kender de grundlæggende principper i et CMS administrationssystem (Content Management System) og kan bruge programmet i forbindelse med organisering og fletning af virksomhedens site's og systemer. Deltageren kan desuden vedligeholde administrationssystemet for optimering af firmaets e-business løsning.

Deltageren kan opdatere vareinformationer i firmaets administrationssystem, som ligger til grund for online varepræsentationen og salgsplanlægningen.

Deltageren kan ligeledes opdatere firmaets profil og forretningskoncept på Internettet via CMS administrationssystemet eller via manuel redigering af html-sider.

Deltageren kan anvende web-statistikker og publicere disse på måde, som er tilpasset virksomheden. Deltageren kan desuden præsentere opfølgnings-rapporter og salgsstatistikker ved at behandle de data, som opsamles elektronisk efter en markedsføringsindsats.

Fagnummer: 45956 E-teknologi og online opdatering Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30