Kontakt_os_(1)

Elektrisk støj - EMC

Kort fortalt

Efter kurset kan deltageren medvirke til at reducere elektrisk støj i bygninger og på maskiner.Søgeord: EMC, elektromagnetisk kompatibilitet, elektrisk støj, harmoniske og overharmoniske strømme, EMC-direktivet, frekvens, transienter, statisk elektricitet, lækstrømme, potentialudligning, jording, støjreduktion, 2014/30/EU

Hold

01-07-2024
Elektrisk støj - EMC
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
2 dage Daghold Garantikursus
02-12-2024
Elektrisk støj - EMC
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
2 dage Daghold Garantikursus
Info om fag
49046 - Elektrisk støj - EMC

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for elektrisk støj.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren medvirke til at reducere elektrisk støj i bygninger og på maskiner. Det betyder:
Deltageren har kendskab til betydning af elektrisk støj og problematikker ved frekvens, transienter, statisk elektricitet, lækstrømme m.m. samt kendskab til EMC-direktivet (EMC 2014/30/EU).
Deltageren medvirker til løsningsforslag for at minimere elektrisk støj, der forekommer som harmoniske og overharmoniske strømme.
Deltageren optimerer bygningers el-installationer og elektriske brugsgenstande ved at reducere elektrisk støj, fx gennem potentialudligning og jording.
Deltageren udfører EMC-mæssigt korrekte el-installationer i bygninger og på maskiner (elektromagnetisk kompatibilitet).
Deltageren fejlfinder systematisk i forbindelse med elektriske støjproblemer.

Fagnummer: 49046 Elektrisk støj - EMC Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.813,80