Kontakt_os_(1)

GVK-godkendt vinylsvejsning

Kort fortalt

Du vil efter kurset kunne selvstændigt udføre svejsninger i GVK-godkendte vådrumsvinylbelægning, som opfylder branchens krav til finish og kvalitet samt selvstændigt kunne foretage en vakuum-test af de færdige svejsninger.

Hold

08-10-2024
1 dags vådrum
Mercantec Håndværkervej 9 8800 Viborg
1 dag Daghold Garantikursus
19-11-2024
1 dags vådrum
Mercantec Håndværkervej 9 8800 Viborg
1 dag Daghold Garantikursus
Info om fag
48916 - GVK-godkendt vinylsvejsning

Målgruppe: Medarbejder inden for jobområdet, fx gulvlæggere, tømrere og andre med tilsvarende viden og kvalifikationer, der har eller ønsker beskæftigelse inden for gulvlæggerbranchen.Hvis du består kurset, har du mulighed for at få udleveret et personlig Vådrumscertifikat, der udstedes af Byggeriets Uddannelser på vegne af GVK, hvis du har et gyldigt Vådrumscertifikat eller har AMU-bevis for kurserne 48918 Grundlæggende GVK-godkendt Vinylbelægning og 48917 Kvalitetssikring af GVK-godkendt vinylbelægning.

Beskrivelse: Deltagerne kan:
Selvstændigt udføre svejsninger i GVK-godkendte vådrumsvinylbelægning, som opfylder branchens krav til finish og kvalitet.
Selvstændigt foretage en vakuum-test af de færdige svejsninger.
Efterleve de love, anvisninger og branchebestemmelser, der er gældende for konstruktionsopbygning og monteringsopgaver med vinylbelægning i vådrum, som beskrevet i Bygningsreglementerne, samt gældende SBI-anvisninger og GVK’s (Gulvbranchens Vådrumskontrol) Vådrumsfakta.
Vurdere og forstå, hvad anvendelsen af love, anvisninger og branchebestemmelser betyder for resultatet af det udførte arbejde.

Fagnummer: 48916 GVK-godkendt vinylsvejsning Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 1.451,70