Kontakt_os_(1)

Håndtering af ensidigt gentaget arbejde

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at analysere belastninger i eget arbejde og udforme forslag til konkrete handleplaner for afhjælpning af påvirkninger fra ensidigt gentaget arbejde. Du kan bidrage ved planlægning og udvikling af arbejdsprocesser i forbindelse med produktivitets- og kvalitetsfremmende tiltag samt indretning af arbejdsplads.

Hold

04-12-2024
Håndtering af ensidigt gentaget arbejde
Mercantec - House of Industry Erik Ejegods Vej 16 8800 Viborg
3 dage Daghold
Info om fag
49251 - Håndtering af ensidigt gentaget arbejde

Målgruppe: Kurset er udviklet til ikke faglærte og faglærte, der arbejder i en industrivirksomhed.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Med baggrund i egne erfaringer med ensidigt gentaget arbejde og viden om fysiske og psykiske belastninger analysere belastninger i eget arbejde.
Afdække hvordan kroppen påvirkes af og reagerer på ensidigt gentaget arbejde.
Udforme forslag til konkrete handleplaner for afhjælpning af påvirkninger fra ensidigt gentaget arbejde inden for eget arbejdsområde fx i forhold til indretning af arbejdspladsen, arbejdsdeling, taktstyring og produktionsflow samt behov for uddannelse og træning.
Bidrage ved planlægning og udvikling af arbejdsprocesser i forbindelse med produktivitets- og kvalitetsfremmende tiltag samt ved indretning af arbejdspladsen ved indførsel af tekniske hjælpemidler, løfteudstyr og automatisering af arbejdsprocesser.

Fagnummer: 49251 Håndtering af ensidigt gentaget arbejde Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25