Kort fortalt

På kurset lærer deltageren at indregulere og udføre service på store fjernvarmeanlæg. Kurset anbefales af Dansk Fjernvarme for teknikere, der skal arbejde med store fjernvarmeanlæg.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en vvs-energi-uddannelse/blikkenslageruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for at indregulere store fjernvarmeanlæg. Det anbefales, at deltagerne har opnået Fjernvarmens Serviceordnings certifikat.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren indregulere og udføre service på større fjernvarmeanlæg.
Det betyder: Deltageren har kendskab til gældende love og regler. Deltageren har viden om drift af radiatoranlæg og indstilling af temperaturer til 1–strengs og 2-strengs varmefordelingsanlæg samt ventilkarakteristikker og reguleringens betydning for drift og afkøling af fjernvarmevandet. Deltageren vurderer fjernvarmeforsynede anlægs drift på baggrund af energidata og temperaturer. Deltageren vurderer behov for service i forbindelse med aflæsning af driftsdata på anlæg. Deltageren indregulerer, fejlfinder og udfører service og eftersyn på større fjernvarmeanlæg. Deltageren vejleder kunden om energioptimering og indregulering af varme- og brugsvandsanlæg.
Efter bestået kursus kan deltageren ved at indsende dokumentation til Dansk Fjernvarme blive registreret på Positivlisten for serviceteknikere til store fjernvarmeanlæg. Registreringen gælder i fem år.

Fagnummer: 49720 HEAT - service på store fjernvarmeanlæg Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.330,60
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.330,60