Auto_2730x650_(1)

Auto

Kom på kurser og efteruddannelse på Mercantec inden for autobranchen og bliv meget klogere på el- og hybridbiler, service og fejlfinding, klargøring eller opdatering. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige mekanikerkursus eller den rette uddannelse inden for autoteknik.

Med mange års viden og erfaring tilrettelægger vi kursusforløb, opkvalificering og efteruddannelse for alle som arbejder i autobranchen, typisk mekanikere, indehavere eller værkførere.
 
Vi har løbende samarbejde med 4-5 landsdækkende mærkeforhandlere, CAD og en række værkstedskæder i både Danmark og Sverige, og på alle vores kurser undervises deltagerne i det nyeste udstyr inden for testudstyr og biler.

Korte og lange kurser i autobranchen
Mercantec er blandt landets største udbydere af AMU-kurser og efteruddannelse. Nogle kurser varer kun en enkelt dag. Andre kurser kan vare flere uger. Kurserne kan tages på fuldtid - dvs. hele dage - eller som "splitkurser", hvor kurserne opdeles i mindre enheder helt ned til to lektioner pr. gang, men over en længere periode.

Kom på autokursus, når det passer dig
Vi tilpasser kursusforløb baseret på dine og virksomhedens specifikke behov og tilrettelægger undervisningsforløbet efter jeres ønsker, og når det passer ind i jeres planer. Finder du et kursus på vores side uden en dato, kan du altid kontakte os for evt. at få oprettet flere kurser.

Autokurser med VEU-godtgørelse
Er du lønmodtager eller selvstændig, kan du få et tilskud, der hedder VEU-godtgørelse (VEU står for voksen- og efteruddannelse). Tilskuddet gives til AMU-kurser og uddannelser til og med niveauet for erhvervsuddannelser.
Læs mere om VEU-godtgørelse her, eller lad os hjælpe dig i gang.

Se relevante kurser

El- og hybridbiler
Klargøring
Opdateringskurser
Service, Fejlfinding