Data,-IT-og-elektronik_2730x650

Data og elektronik

fiber_kurser_data_IT
På Mercantec udbyder vi adskillige kurser, efteruddannelser og særligt tilrettelagte forløb indenfor data, IT og elektronikområdet. Vi tilbyder kurser i alt fra datakommunikation, netværkssikkerhed og programmering til svagstrømsteknik, instrumentering, FPGA teknik og lodning.

Bliv klogere på datakommunikation
Kom på kursus eller efteruddannelse og lær, hvordan moderne it-systemer fungerer. Få praktisk erfaring med at løse konkrete it-udfordringer, og lær at udvikle, opbygge eller vedligeholde it-systemer i samarbejde med andre. Du får også viden om, hvordan du skal kunne arbejde med it-support til fx kunder eller ansatte i en virksomhed. Har du eller din virksomhed brug for ny viden om netværksteknologier? Eller er der behov for nye kompetencer i feltet grundlæggende konfigurationer af routere og switche samt implementering IP- adresser, så har vi også kurset til dig.
 
Netværkssikkerhed – en trussel for dig og din virksomhed

Vi udbyder forskellige data-kurser inden for netværkssikkerhed, så du kan være på forkant med IT-sikkerheden i din virksomhed.  Truslen fra udefrakommende angreb bliver større og større og der er stor fokus på netop disse områder. Du vil få viden om sikring og beskyttelse af virksomhedens og myndigheders data og information mod netværksbaserede sikkerhedshændelser, eksterne såvel som interne. Det bagvedliggende formål i den forbindelse er at sikre beskyttelsen af integriteten, tilgængeligheden og fortroligheden af kundens data.
Vi har kurser i netværksteknologi - LAN, IP, trådløs kommunikation, WAN, telefoni og mobilkommunikation, og i har også produktorienterede kurser i bl.a. Cisco.
 Vi samarbejder med kommuner, regioner, forsikringsselskaber og private virksomheder, hvor vi tilrettelægger og udvikler kursuspakker.
 
Lær at blive en haj til programmering
Drømmer du om at udvikle den næste Snapchat? Eller sidder du og kigger på hjemmesider, mens du tænker: Det kan jeg gøre bedre? På vores programmeringskurser får du en indsigt i de muligheder som ligger i programmering og softwareudvikling, herunder stand alone, client server og web applikationer. Du kan også arbejde med embeddede systemer og databasesystemer. Og som noget nyt kan du specialisere dig i udvikling af apps til Apples platforme.
Vi laver også tilrettelagte kurser i blandt andet Java,C#, C++, .NET, HTML5, XML og SQL.
 Stilles der krav til certifikater har vi en række kurser, som kan giver adgangsgivende bevis i systemudvikling og programmering.
 
Kurser inden for elektronikområdet
På kurser inden for elektronik kan du specialisere dig i drift, produktion og service inden for elektronikbranchen. Du kan beskæftige dig med data- og teleteknisk udstyr, men også med maritim elektronik og udstyr til medicobranchen.
 
Du lærer fx at opsætte og installere apparater, anlæg og systemer, og du kan konfigurere og drifte server- og backupløsninger, operativsystemer og netværk. På nogle kurser får du forudsætninger for at kvalitetssikre medicoteknisk udstyr, der anvendes på hospitaler. På andre kan du specialisere dig i udvikling og indkøring af udstyr til test og produktion.
 
Er elektronikkurserne noget for mig?
Kurserne henvender sig især til faglærte elektronikfagteknikere, datateknikere, teleinstallationsteknikere, telesystemteknikere, kontorserviceteknikere og it-supportere.
Vi afholder kurser indenfor bla. programudvikling, EMC løsning af støj, Drone teknologi – systemforståelse og sensor teknologi, power supply, kontrol af elsikkerhed på udstyr, raspberry PI kurser.
Tag et kig på vores kurser, eller kontakt os direkte pr. tlf., så finder vi en løsning for dig og din virksomhed.

Se relevante kurser

Datakommuniktion
Elektronik
Netværkssikkerhed
Programmering