Energi,-el-og-VVS_1_2730x650

Energi, el og VVS

VVS_kurser_energi

Energi, el og VVS

Kom på energi, el og VVS-kurser og bliv opdateret, så du og din virksomhed altid følger med i udviklingen og har den faglige viden og de rette kompetencer inden for netop din branche. Vi udbyder kurser inden for elsikkerhed, L-AUS tavle og installationsarbejde, KNX, EMC problemløsning, netværk og vores fiberforløb. Vi arbejder tæt sammen med vores beslægtede afdelinger; automatik, data og elektronik – så kurser inden for grundlæggende PLC, styringer, installationer, IOT kommunikations baserede løsninger har vi også i vores fælles udbud.

Kurser inden for el-området
Med kurser i elsikkerhed bliver du opdateret på lovgivning, og om hvordan man arbejder i praksis.  Kurser i Forståelse af tekniske installationer i bygninger og maskiner - Indsigt i elektriske systemer. reparation og installation af nye systemer. Det kan fx være computernetværk, industrirobotter eller telefon- og alarmanlæg.
Kurserne henvender sig til ufaglærte, faglærte automatikteknikere, elektronikfagteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer, der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts-/vedligeholdelsesafdeling

Fiberkurser – tilpasset din virksomhed
Vi opkvalificerer medarbejdere i kabling, splidsning, kabelrør og optisk måleteknik. Vi laver tilrettelagte kurser til jeres virksomhed hos os eller ude hos jer, hvor vi kan undervise på jeres udstyr – således at medarbejderne kan se en sammenhæng i uddannelse og praktik.
Kurserne retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for fiberkabling.

Kurser og efteruddannelse til VVS-branchen
Har du brug for at kunne installere varmeanlæg eller tilslutte og fejlfinde på el-tekniske komponenter i vvs-installationer? Så har vi kurserne til dig, der har en VVS- eller blikkenslageruddannelse, eller som bruger lignende kompetencer i et job.

Se relevante kurser

Energi, el og VVS
El
Kedelpasser damp
Klima, Energi
Klima, Ventilation
Køl
VVS