Kontakt_os_(1)

IoT i el-branchen - introduktion

Kort fortalt

På kurset lærer deltageren at anvende enkle Internet of Things (IoT)-sensorer og -applikationer til el-installationer i bygninger.

Hold

14-05-2024
IoT i el-branchen - introduktion
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
2 dage Daghold
18-12-2024
IoT i el-branchen - introduktion
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
2 dage Daghold
Info om fag
49702 - IoT i el-branchen - introduktion

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer om IOT-systemer til tekniske installationer.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren anvende enkle Internet of Things (IoT)-sensorer og -applikationer til el-installationer i bygninger. Det betyder:
Deltageren har kendskab til forskellige typer af IoT-sensorer og enkle IoT-applikationer, der er relevante for elektriske installationer (eksempelvis måling af el-forbrug og effekt, indeklima, dørstatus, lysniveau, røgdetektion). Deltageren kan opsætte sensorer og forbinde dem til relevante applikationer og platforme.
Deltageren kan indsamle enkle data fra installationerne og kan anvende disse data til at forbedre anvendelsen af installationen, fx gennem forbedret brandsikring eller bygningsdrift.
Deltageren har forståelse for mulighederne ved at anvende IoT i el-installationer og kan medvirke til at afdække kundebehov med blik for nye IoT-muligheder og den værdi, de kan skabe.
Deltageren kan kommunikere fordelene af enkle IoT-løsninger til kunden.

Fagnummer: 49702 IoT i el-branchen - introduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.813,80