Kontakt_os_(1)

KNX-installationer, programmering & systemkendskab

Kort fortalt

Mere intelligent styring af energiforbruget i bygninger skal hjælpe med at mindske energispild og bruge energien, når den er grønnest og billigst. Programmering af forskellige styringsenheder er med til at skabe en energieffektiv udnyttelse af systemerne ved korrekt opsætning og kommunikation mellem enhederne.På kurset får du systemkendskab til KNX og kan programmere KNX-installationer.Søgeord: KNX, grøn omstilling, programmering

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48952 - KNX-installationer, programmering & systemkendskab

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for KNX.

Beskrivelse: Efter kurset har deltageren systemkendskab til KNX og kan programmere KNX-installationer. Det betyder:
Deltageren har en grundlæggende forståelse for intelligente installationer med KNX, herunder muligheder og begrænsninger, og kan vejlede kunder om KNX-systemets anvendelsesmuligheder.
Deltageren har ud fra de gældende love og regler samt normer for KNX-systemets netværkstopologi, kendskab til planlægningen, opbygningen og kvalitetssikringen af en mindre KNX-installation.
Ved hjælp af programmeringssoftwaren ETS, kan deltageren foretage simpel programmering, samt idriftsætte og dokumentere en mindre KNX- installation.
Deltageren kan selvstændigt opbygge KNX-installationer med flere linjer og anvende programmeringssoftwaren ETS til lokalisering af fejl og fejlfinding på KNX- installationer. Endvidere kan deltageren programmere og indstille programparametre på KNX- installationer til bygninger.

Fagnummer: 48952 KNX-installationer, programmering & systemkendskab Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 3.377,60