Kontakt_os_(1)

KNX-installationer, programmering & systemkendskab

Kort fortalt

Efter kurset har deltageren systemkendskab til KNX og kan programmere KNX-installationer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48952 - KNX-installationer, programmering & systemkendskab

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for KNX.

Beskrivelse: Efter kurset har deltageren systemkendskab til KNX og kan programmere KNX-installationer. Det betyder:
Deltageren har en grundlæggende forståelse for intelligente installationer med KNX, herunder muligheder og begrænsninger, og kan vejlede kunder om KNX-systemets anvendelsesmuligheder.
Deltageren har ud fra de gældende love og regler samt normer for KNX-systemets netværkstopologi, kendskab til planlægningen, opbygningen og kvalitetssikringen af en mindre KNX-installation.
Ved hjælp af programmeringssoftwaren ETS, kan deltageren foretage simpel programmering, samt idriftsætte og dokumentere en mindre KNX- installation.
Deltageren kan selvstændigt opbygge KNX-installationer med flere linjer og anvende programmeringssoftwaren ETS til lokalisering af fejl og fejlfinding på KNX- installationer. Endvidere kan deltageren programmere og indstille programparametre på KNX- installationer til bygninger.

Fagnummer: 48952 KNX-installationer, programmering & systemkendskab Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 3.377,60