Auto_2730x650_(1)

Kontrol og fejlfinding på netværkssystemer

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt kontrol og fejlfindingsforløb på netværkssystemer i køretøjer.

Hold

28-10-2024
Kontrol og fejlfinding på netværkssystemer
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
2 dage Daghold
30-10-2024
Kontrol og fejlfinding på netværkssystemer
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
2 dage Daghold
Info om fag
49495 - Kontrol og fejlfinding på netværkssystemer

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af person- lastvogne og landbrugsmateriel.

Beskrivelse: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt kontrol og fejlfindingsforløb på netværkssystemer i køretøjer, samt udvælge og anvende egnet testudstyr. Endvidere opnår deltageren kendskab i funktionen og opbygningen af forskellige netværk, herunder LIN-Bus, CAN-Bus, FlexRay, DoIP m.m. Endvidere opnås der også kendskab til opbygning af protokoller og kommunikation mellem forskellige netværk og systemer i og udenfor køretøjet, samt sikkerheden på netværk. Deltageren kan endvidere anvende diagnosetester og oscilloskop for at diagnosticerer og bedømme fejl og reparations metoder, herunder tilpasning og kodning af styrebokse.

Fagnummer: 49495 Kontrol og fejlfinding på netværkssystemer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.412,25