Kort fortalt

Du kan efter kurset håndtere og transportere forskellige typer af entreprenørmaskiner på baggrund af ajourføring af de nyeste regler og standarder i forbindelse med kranarbejde under 8t/m. inden for Bygge og anlægsområdet.

Hold
24-03-2022
Kranløft med entreprenørmaskiner under 8 t/mG
Ulfborg Kjærgaard Lystlundvej 18 6990 Ulfborg
3 dage Daghold Garantikursus
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere indenfor jobområdet, der har eller søger job som maskinfører inden for Bygge og anlægsområdet. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet. Man skal være fyldt 18 år og som minimum have et traktorkørekort.

Beskrivelse: Deltagerne kan,
Udføre kranløft med entreprenørmaskiner og lignende funktionsmaskiner op til 8 t/m i forbindelse med bygge og anlægsopgaver.
Vurdere, planlægge og udføre opgaver med anhugning ud fra nødvendig viden om tyngdepunktsplacering, korrekt afsætning og sikring af byrden ud fra et stabilitetssynspunkt.
Vurdere og identificere forskellige risikomomenter i anhugnings- og transportprocessen, herunder hensyn til byrdens skarpe kanter, skridningseffekt og løse genstande.
Udføre arbejdet ud fra viden om almindeligt anhugningsgrej, dets mærkning og gældende regler for stropbelastning, sikkerhedsfaktorer, kassationsgrænser samt lovpligtige eftersyn og opbevaring.
Fungere som signalmand og dirigere anhugnings- og transportprocessen ved hjælp af arbejdstilsynets standardtegn samt kommunikere ved hjælp af radio, fx. ved løft, hvor føreren af maskinen ikke har tilstrækkelig udsyn under udførelsen.
Redegøre for maskinernes indretning og lovpligtige sikkerhedsudstyr ved udførelse af kranarbejde, herunder lovpligtigt eftersyn.

Fagnummer: 48995 Kranløft med entreprenørmaskiner under 8 t/m Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 3.098,15
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.073,70
Kontakt os
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.