Ledelse, lean og organisation

lean_udvikling_kurser
Vælg kurser i lean, ledelse og organisationsudvikling på Mercantec i Viborg. 

Kurser og efteruddannelse i ledelse
Ledelse er for dig, der enten er ny eller erfaren leder med behov for at udvikle dig endnu mere i din rolle. Få en teoretisk – men praksisnær − værktøjskasse til dine daglige ledelsesmæssige udfordringer. Og udbyg dit faglige netværk.
På vores kurser og uddannelser vil du lære om kommunikation som ledelsesværktøj, mødeledelse, konflikthåndtering og vanskelige samtaler. Du vil lære om forandringsledelse, forhandlingsteknikker, personalesamtaler og meget andet.
 
For at være en god leder er det vigtigt at kende både din egen og dine medarbejderes persontype. For at behandle alle ens, skal du nemlig behandle dem forskelligt.
Tilkøb: Insights Discovery-profilanalyse (online test og personlig feedback)
 
Kurser og kursusforløb i projektledelse

Den praktiske projektlederuddannelse er for dig, der i dag eller fremover gerne vil arbejde med projektledelse. Du styrker dine kompetencer og din personlige rolle inden for ledelse af projekter og udvikling af teams.
På kursusforløbet lærer du at gennemføre mere effektive projekter, at blive bevidst om din personlige rolle og at arbejde målrettet med udvikling og trivsel i projektteamet.
Kurser i organisationsudvikling
Har du brug for at udvikle dig, er der mange muligheder, både personligt og som medlem af et team. Du kan både blive bedre til at kommunikere, coache og styrke dit samarbejde med dine kolleger.
Vores kurser i organisationsudvikling henvender sig både til medarbejdere og ledere på alle niveauer og handler om udvikling individuelt og i teamet.
Her lærer man om personlig udvikling, konflikthåndtering, kommunikation og samarbejde i teams. Og i sidste ende handler det om, at man som organisation skal støtte op om virksomhedens strategi, sikre det bedst mulige output, og opnå de fastsatte mål – til tiden.
 
Kurser i lean ledelse

Lean er blevet et nøgleord i både produktionen og i de administrative funktioner. Ønsket om at optimere arbejdsprocesser og forbedre konkurrenceevnen stiller virksomheden endnu bedre i konkurrencen.
Hvis lean ledelse skal lykkes i en virksomhed, er det vigtigt, at medarbejderne er klædt på til arbejdet.
Få teoretisk og praktisk kendskab til lean og lær at bruge grundlæggende værktøjer, så du kan bidrage aktivt til implementering og fastholdelse af lean.
 
I dag er det endnu vigtigere end tidligere, at virksomhedens medarbejdere har forretningsforståelse, så de på baggrund af virksomhedens forskellige udfordringer på et stadigt stigende globaliseret marked bliver omstillingsparate. Med viden om krav til og forudsætninger for virksomhedens ydelser bliver det tydeligere, hvordan medarbejderne selv bidrager bedst til at opfylde behovene.

Kvalitet, leveringssikkerhed og pris er alle konkurrenceparametre, som kan variere fra en producent eller leverandør til en anden. Viden om krav og behov sikrer derfor en bedre forventningsafstemning og et endnu bedre kunde-/leverandørforhold.
 
Med FN’s 17 verdensmål er bæredygtighed og grøn omstilling for alvor kommet på virksomhedernes dagsorden. Både mht. produktionsformer, materialevalg og ressourceanvendelse. Fokus på energioptimering og reduceret spild ud over stigende miljøkrav fra kunder og myndigheder påvirker virksomhedernes tilrettelægning, produktion og øvrig håndtering af deres produkter og serviceydelser både lokalt, nationalt og globalt.
 
Kurser og uddannelse når det passer dig
Uanset om ledelse, lean og organisationsudvikling er nyt for dig, eller du har meget erfaring inden for området, kan vi hjælpe dig videre med efteruddannelser og særligt tilrettelagte forløb, der passer til dig eller din virksomhed. Ring til os og hør nærmere.
VEU-godtgørelse i lean, ledelse og organisationsudvikling
Få VEU-godtgørelse på dine kurser i lean, ledelse og organisationsudvikling.
Søg på kursusområder for ledelse og organisationsudvikling her på siden, hvor du også finder information om VEU-godtgørelsen og AMU-kurser.

Se relevante kurser

Bæredygtighed
Lean, Kvalitet, Sikkerhed
Ledelse
Personlig udvikling