Kort fortalt

Du kan tilberede og anrette måltider ud fra viden om principper for kost til småtspisende og anvende specialprodukter i forhold til kostformen. Kurset har også et trins 2.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Tilberede og anrette måltider ud fra viden om principper for kost til småtspisende.
Anvende specialprodukter i forhold til kostformen.

Fagnummer: 48803 Måltider til småtspisende 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10