Digitalisering

Lær at håndtere produktionsdata effektivt og forstå de fundamentale elementer af den digitale tidsalder. Fra at mestre digitale enheder som Pc’ere, tablets og mobiler til at navigere i datastrømme, vil dette kursus udstyre dig med alsidige færdigheder og indsigt.

Du vil ikke kun få grundlæggende viden om digitalisering inden for industrien og den grønne omstilling, men også om digitale enheder, data netværk, internet og intranet i industrien. Gennem kurset vil du fordybe dig i, hvordan produktionsdata opsamles, valideres, lagres, behandles og anvendes i en automatiseret industriproduktion, herunder datastrømme, ERP-systemer og virtuelle mødeformer.

Du får kompetencer, du kan bruge til at udvikle din egen jobfunktion. Du får bl.a. en grundlæggende forståelse af de nyeste teknologier som digital teknologi, robotteknologi, kunstig intelligens, 3D-print, Big Data, Internet of Things (IoT) og selvkørende køretøjer. Du vil også kunne vurdere fordele og dilemmaer ved indførelse af ny teknologi og du vil kunne deltage aktivt i dialogen med kolleger om, hvordan nye teknologier påvirker kompetencekrav, arbejdsbetingelser og organisering af arbejdet i din virksomhed.