Kontakt_os_(1)

Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform

Kort fortalt

Deltageren kan udvikle enkle programmer, der kan afvikles på en Linux-baseret microcomputer-platform, og kan hertil anvende et egnet programsprogs syntaks, biblioteker og udviklingssystem, platformens generelle Linux-kommandoer og strukturer med fokus på filstruktur og rettigheder, samt platformens digitale og analoge I/O porte og metoder til at foretage opsamling og lagring af data.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49595 - Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for elektronikområdet, og andre inden for AMU-målgruppen, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af styringsløsninger på Linux-baserede microcomputer-platforme.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til programmering.

Beskrivelse: Deltageren kan beskrive hvilke basale dele en Linux-baseret microcomputer-platform kan indeholde, herunder porte, hukommelse, lagringsmuligheder mv.
Desuden kan deltageren udvikle enkle programmer, der kan afvikles på en Linux-baseret microcomputer-platform, og under udviklingsarbejdet kan deltageren anvende:

programsprogets syntaks, biblioteker og tilhørende udviklingssystem
platformens generelle Linux-kommandoer
platformens generelle strukturer med fokus på filstruktur og rettigheder
platformens digitale og analoge I/O porte
platformens metoder til opsamling og lagring af data.

Fagnummer: 49595 Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 670,00 Uden for målgruppe: DKK 4.562,25