Kontakt_os_(1)

Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform

Kort fortalt

Deltageren kan udvikle enkle programmer, der kan afvikles på en Linux-baseret microcomputer-platform, og kan hertil anvende et egnet programsprogs syntaks, biblioteker og udviklingssystem, platformens generelle Linux-kommandoer og strukturer med fokus på filstruktur og rettigheder, samt platformens digitale og analoge I/O porte og metoder til at foretage opsamling og lagring af data.

Hold

23-09-2024
Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
5 dage Daghold
Info om fag
49595 - Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for elektronikområdet, og andre inden for AMU-målgruppen, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af styringsløsninger på Linux-baserede microcomputer-platforme.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til programmering.

Beskrivelse: Deltageren kan beskrive hvilke basale dele en Linux-baseret microcomputer-platform kan indeholde, herunder porte, hukommelse, lagringsmuligheder mv.
Desuden kan deltageren udvikle enkle programmer, der kan afvikles på en Linux-baseret microcomputer-platform, og under udviklingsarbejdet kan deltageren anvende:

programsprogets syntaks, biblioteker og tilhørende udviklingssystem
platformens generelle Linux-kommandoer
platformens generelle strukturer med fokus på filstruktur og rettigheder
platformens digitale og analoge I/O porte
platformens metoder til opsamling og lagring af data.

Fagnummer: 49595 Microcomputer: Programudvikling på Linux-platform Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50