Kort fortalt

Efter kurset kan du varetage arbejde med omnichannel indsatsen for virksomheden med udgangspunkt i digitale forretningsmodeller. På kurset vil der blive arbejdet med markedsføring på tværs af kanaler, med virksomhedens mål og strategi som omdrejningspunkt.

Hold
Løbende optag
Åbent Læringscenter Detail
Mercantec HC Andersensvej 9 8800 Viborg
Daghold Åbent værksted
Info om fag

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med digital markedsføring eller ser en fremtid i at arbejde med digital markedsføring på tværs af kanaler.

Beskrivelse: Med udgangspunkt i firmaets omnichannel indsats, kan deltageren styrke virksomhedens placering på online- og offline markedet.

Deltageren kan målrette indsatsen ved anvendelse af digitale forretningsmodeller, der kan ruste virksomheden til fremtidens forbrugere.

Deltageren kan styrke virksomhedens indsats i forhold til at videreudvikle eksisterende digitale forretningsmodeller med det formål at fremme virksomhedens omnichannel indsats.

Deltageren kan behandle og anvende omnichannel relevant data til at udvikle markedsføring rettet mod virksomhedens målgruppe.

Fagnummer: 48318 Multikanalmarkedsføring - forretningsmodeller Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.689,50
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.689,50