Kontakt_os_(1)

Netteknik: Webserver, installation og konfig.

Kort fortalt

Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en webserver med tilhørende værktøjer, og supplerende softwareløsninger og database. Deltageren kan desuden foretage implementering og konfiguration af FTP adgang, fjernadministration, backup funktion, og forskellige former for sikkerhed, samt oprette og administrere brugere, rettigheder og ressourcer.

Hold
Løbende optag
Server og databaser Værksted uge 39
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Server og databaser Værksted uge 47
Mercantec H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
Daghold Åbent værksted
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med installation, konfiguration og administration af en webserver.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med netværksservere.

Beskrivelse: Deltageren kan planlægge og gennemføre:
Installation, konfiguration og opdatering af en webserver med tilhørende værktøjer
Installation og konfiguration af supplerende website-softwareløsninger, -værktøjer og -databaser.

Deltageren kan desuden foretage implementering og konfiguration af DNS-funktioner, FTP adgang, fjernadministration, backup funktion, monitorering og forskellige former for sikkerhed på websitet.

Deltageren kan endvidere oprette og administrere brugere, rettigheder og ressourcer, samt foretage monitorering, fejlretning, backup, genskabelse og optimering af webserveren.

Fagnummer: 48144 Netteknik: Webserver, installation og konfig. Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 3.783,50