Kort fortalt

Deltageren kan selvstændigt udvikle applikationer (apps) til en aktuel SmartPhone type, som anvender lokale krypterede databaseressourcer, og som kan kommunikere og synkronisere med eksterne database- og web-services/ressourcer, og kan her anvende opnået viden om Mobile Enterprise Apps teknikker, kommunikationsprotokoller, synkronisering, kryptering og sikkerhed.

Hold
06-12-2021
Programmering, mobile Enterprise applikationer
Mercantec TVC Viborg H. C. Andersens Vej 9 8800 Viborg
5 dage Daghold Garantikursus
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til IT-supportere og datateknikere samt andre inden for AMU-målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal arbejde med udvikling af Mobile Enterprise applikationer, og som er beskæftiget eller søger beskæftigelse inden for området. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har programmeringserfaring og et godt kendskab til de principper og teknikker, der indgår i programmering af mobile applikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt udvikle applikationer (apps) til en aktuel SmartPhone type, som anvender lokale krypterede databaseressourcer, og som kan kommunikere og synkronisere med eksterne database- og web-services/ressourcer.
Deltageren kan i den forbindelse anvende opnået viden om aktuelle programmeringssprog, udviklingsmiljø og app-model samt om Mobile Enterprise Apps teknikker, kommunikationsprotokoller, synkronisering, kryptering og sikkerhed.
Deltageren kan i udviklingsarbejdet anvende den aktuelle SmartPhone types tilhørende grafiske controllere og framework-klasser.

Fagnummer: 47980 Programmering, mobile Enterprise applikationer Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kontakt os
Birgith Risum Bøge
Studiesekretær
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.