Reduktion af madspild 1

Kort fortalt

Du kan planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion samt medvirke til forebyggelse og bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse hermed. Der findes også et trin 2 af kurset.

Hold
29-08-2022
Reduktion af madspild 1
Mercantec H.C. Andersens Vej 7 8800 Viborg
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.
Medvirke til bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.
Samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Fagnummer: 48800 Reduktion af madspild 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40