Kontakt_os_(1)

Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1

Kort fortalt

Du lærer at udføre arbejdet i overensstemmelse med relevante produktions- og vedligeholdelses filosofiers betydning for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på proces- og fødevareanlæg, herunder virksomheders produktionstilrettelæggelse og kvalitetsværktøjer. Du lærer at anvende kvalitetskontrol metoder og overholde relevante fødevaresikkerheds standarder.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49087 - Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere, smede, personvognsmekanikere eller personer med tilsvarende kompetencer, der har eller ønsker beskæftigelse i en virksomheds drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som i den forbindelse skal kunne foretage reparation og vedligeholdelse på proces- og fødevareanlæg. Kurset tager udgangspunkt i, at deltagerne inden kursusstart har viden om produktions filosofier svarende til AMU mål 49250 Kvalitetsmodeller i industrien.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med reparations- og vedligeholdelsesopgaver på proces- og fødevareanlæg udføre arbejdet i overensstemmelse med virksomhedens produktionstilrettelæggelse og kvalitetsværktøjer.

Det betyder, at deltageren har viden om:
kommunikation med virksomhedens produktionsmedarbejdere og driftsansvarlige om udførelsen af vedligeholdelses- og reparationsopgaver.
samarbejde med produktionsmedarbejdere og driftsansvarlige i forbindelse med gennemførelse af vedligeholdelses- og reparationsopgaver.
gældende regler for fødevaresikkerhed i forbindelse med udførelsen af vedligeholdelses- og reparationsopgaver, herunder hvornår der er krav om hygiejneuddannelse.
relevante produktions- og vedligeholdelses filosofiers betydning for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på proces- og fødevareanlæg.
anvendelsen af komponenter på proces- og fødevareanlæg i forhold til virksomhedens kvalitetsværktøjer samt dokumentationskrav.

Fagnummer: 49087 Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 3.377,60