Kontakt_os_(1)

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Kort fortalt

Du kan med baggrund i ledelseserfaringer udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion samt planlægge og lede denne forandringsproces. På baggrund af indførelsen af økologi kan du endvidere udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48777 - Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Målgruppe: Ledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
- Udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion.
- Planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.
- Udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved
indførelse af økologisk køkkendrift.

Fagnummer: 48777 Strategi for indførelse af økologi i madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90