Kontakt_os_(1)

Tilberedning af kolde og lune anretninger

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille, klargøre og udvikle de mest klassiske kolde og lune retter med tilsmagning efter de fem grundsmage.

Omprøve for kursister på "Åbent køkken forløb"

Hold

Løbende optag
Åbent køkken forløb
Mercantec H.C. Andersens Vej 7 8800 Viborg
Daghold Åbent værksted
Info om fag
20846 - Tilberedning af kolde og lune anretninger

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer, der ønsker at lære mere om tilberedning af kolde og lune anretninger i køkkenet.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive de fem grundsmage i planlægning af retter.
At beskrive og vurdere madens sensoriske kvalitet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
At arbejde efter regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.
At klargøre og fremstille de mest klassiske/typiske retter.
At tilsmage retter ud fra de fem grundsmage.

Fagnummer: 20846 Tilberedning af kolde og lune anretninger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45