Kontakt_os_(1)

Virksomhedens klimaregnskab

Kort fortalt

Kursus om klimaregnskab, hvor du identificerer standarder, arbejder med dataindsamling, drivhusgasudledninger og anvender Klimakompasset til beregning af klimaaftryk samt vurderer behov for virksomhedens CO2-reducerende indsatser.

Hold

09-09-2024
Virksomhedens klimaregnskab
Mercantec - House of Industry Erik Ejegods Vej 16 8800 Viborg
2 dage Daghold
Info om fag
21097 - Virksomhedens klimaregnskab

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der skal i gang med eller har påbegyndt datarapportering inden for ESG og klimaregnskab, herunder fx administrativt ansatte inden for økonomi/regnskab. Det anbefales, at deltageren har gennemført kurset "Introduktion til virksomhedens klimaregnskab" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren opnår viden om virksomhedens klimaaftryk gennem brug af Klimakompasset.
Deltageren kan identificere standarder til brug i virksomhedens klimaregnskab, herunder udarbejde en struktureret proces for dataindsamling af udvalgte datatyper og kilder samt de relevante måleenheder i klimaregnskabet.
Deltageren kan anvende Klimakompasset til at beregne virksomhedens udledning af drivhusgasser, herunder danne overblik over samlede udledninger, identificere hvor der er behov for mere detaljerede data og beregninger, få en indikation af effekten af specifikke CO2e-reducerende tiltag og give input til rapportering i et klimaregnskab og virksomhedens bæredygtighedsrapportering.

Fagnummer: 21097 Virksomhedens klimaregnskab Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90