Salg,-administration,-›konomi-og-IT_1_2730x650

Administration, økonomi, IT og salg

Kursus_lean_efteruddannelse_(1)
Kom på kurser og efteruddannelse inden for salg, administration, økonomi, sprog eller IT på Mercantec i Viborg. Lær meget mere om kundeservice, salgsteknikker, skriftlig kommunikation og bogføring, og bliv helt fortrolig med programmerne Word, Excel, Power Point og økonomisystemet MS Business Central.
Kurserne kan tilpasses alt efter ønsker og interesser, og niveauet tilpasses den enkelte kursist. Vores kurser er med løbende optag, så du kan selv planlægge dit kursus, når det passer dig.

Kurser og efteruddannelse inden for salg
Kurser og efteruddannelse inden for salg er for dig der arbejder i detailvirksomheder. Du har erfaring med personligt salg og ønsker flere værktøjer til håndtering af forskellige problemstillinger. Vi hjælper dig til at kunne yde kundeservice, der er i overensstemmelse med butikkens serviceprofil. Du får også værktøjer til at tiltrække og fastholde kundegrupper/målgrupper samt fastlægge personlige mål.
På vores kurser vil du bl.a. lære om mersalg, salgsteknikker, kundeservice, reklamationshåndtering og meget mere.

Kurser og efteruddannelse inden for administration og sprog
Vores kurser inden for administration er både for dig der er faglært og ufaglært. Efter kurserne vil du have fået værktøjer, så du kan skelne mellem kundetyper og kundegrupper og dermed kan yde en målrettet kundeservice i det administrative arbejde. Er du praktikvejleder/uddannelsesansvarlig, eller sidder du i en funktion hvor du skal kommunikere på fremmedsprog, får du også her værktøjer til at kommunikere med din kundegruppe.
Du lærer også at formulere breve, e-mails og andre trykte tekster, og du kommer rundt om alle former for skriftlig kommunikation – herunder også referat- og notatteknik.
Vi tilbyder også kurser i engelsk og tysk på både basalt og nuanceret niveau, så du bliver i stand til at anvende det givne sprog i komplekse og avancerede kommunikative situationer og dermed udføre dine daglige arbejdsfunktioner.

Kurser og efteruddannelse inden for økonomi – noget med regnskab
På vores kurser inden for økonomi, får du udbygget dine kvalifikationer inden for tal og økonomi, så du kan varetage et job i en regnskabsafdeling eller administration. Vi tilbyder oplæring i økonomisystemet MS Business central, og du får også kompetencer i at føre daglig kasserapport, bogføre løn, køb og salg samt kvalifikationer til at deltage i arbejdet med debitor- og kreditor- og lagerstyring.
Du får også en forståelse for regnearksmodeller, som vil hjælpe dig i dit arbejde med økonomi. Her får du læring i at anvende låste celler, makroer og modeller. Det vil hjælpe dig i dit arbejde, da du får kompetencer til at kunne bearbejde eks. taksberegning, salgsoversigter samt lagerstatistikker.

Kurser og efteruddannelse inden for IT
På vores kurser inden for IT lærer du om de grundlæggende IT begreber, så du bliver mere fortrolig i dit arbejde med computere. Vi gennemgår alt lige fra drev til kendskab til Word, Excel (regneark) og Power Point (præsentationsværktøj) samt brug af e-mail og internet.
Du vil desuden også øve 10-fingersystemet, få viden om databaser og større datamængder, og du vil lære om brugen af kalender og digital opgavestyring.

Se relevante kurser

Administration og sprog
IT - administrative opgaver
Salg
Økonomi