Entreprenørkursusforløb

Lær alt om rør og entreprenørarbejde
Nyt entreprenør kursusforløb over 3 år, giver dig alle de kompetencer, du skal bruge for at løse branchens udfordringer nu og fremover. Målet med kursusforløbet er at gøre dig klar til arbejde hos de små og mellemstore entreprenørvirksomheder, der kalder på kvalificeret arbejdskraft. Kursusforløbet er lavet i samarbejde mellem DM&E og Mercantec, og den dækker både rørlægning, kloakering og maskinføring.

• Kursusforløb 10 uger om året i 3 år
• På Mercantec Ulfborg Kjærgaard, nær Holstebro
• Der vil være mulighed for at bo på skolen under forløbet

Rørlæggeruddannelsen indgår i forløbet

Rørlæggeruddannelsen indgår i kursusforløbet, og det er et vigtigt element, da det betyder, at du får de nødvendige kompetencer indenfor rørlægning, kloakering, afløbsplaner og afløbssystemer. Og det er altafgørende, da denne del af kursusforløbet er lovpligtig, hvis du skal udføre selvstændigt kloak-arbejde for en autoriseret kloakmestervirksomhed.

Betjening af entreprenørmaskiner
Maskinførere skal kunne håndtere entreprenørmaskiner, der bliver dyrere og mere avancerede. Og det kræver kompetencer at udføre komplekse graveopgaver med den nyeste teknologi, samtidig med at man sparer brændstof og passer på maskinerne. Det er også vigtigt at have faglig viden om, hvordan man undgår graveskader, der kan ødelægge kabler og ledninger.
Bliv en del af fremtidens entreprenørbranche. 

Læs mere om hvordan du tilmelder dig på www.dmoge.dk

Se relevante kurser

DM&E Entreprenør kursusforløb
Asfaltarbejde
FGU-elever
Maskinfører, Entreprenør
Maskinføreruddannelse
Vejasfaltøruddannelse

Se relevante kurser