Vi udbyder kurser og efteruddannelse inden for gastronomi, service- og ernæringskurser - find det rette kursus og bliv opkvalificeret til fremtidens arbejdsmarked. På Mercantec har vi efteruddannelser, kurser og særligt tilrettelagte forløb.
Vi opkvalificerer medarbejdere i sundhed, fødevarehygiejne, affaldshåndtering, og økologi.
Se relevante kurser
Administrativ behandling af afskedigelsessager
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 14-11-2022
Varighed: 2 dage
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Se 1 hold
Næste startdato: 01-12-2022
Varighed: 2 dage
Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job
Regionale positivlister
Se 1 hold
Næste startdato: 05-12-2022
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Se 1 hold
Næste startdato: 21-11-2022
Varighed: 4 dage
Grundlæggende faglig regning
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 28-11-2022
Varighed: 2 dage
Interkulturel kompetence i jobudøvelsen
Se 1 hold
Næste startdato: 05-10-2022
Varighed: 3 dage
Måltider til småtspisende 1
Se 1 hold
Næste startdato: 07-09-2022
Varighed: 2 dage
Måltider til småtspisende 2
Se 1 hold
Næste startdato: 08-09-2022
Varighed: 2 dage
Måltidsplanlægning - småbørn
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 12-09-2022
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 1
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 29-08-2022
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 2
Se 1 hold
Næste startdato: 05-09-2022
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 1
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 29-08-2022
Varighed: 2 dage
Råvarens egenskaber i madhåndværket 2
Se 1 hold
Næste startdato: 25-08-2022
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
6 ugers jobrettet
Se 2 hold
Næste startdato: 19-09-2022
Varighed: 3 dage
Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre
Se 1 hold
Næste startdato: 04-10-2022
Varighed: 2 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Danske madretter fra 1900-tallet
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Forny måltidet med sundere råvarer
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende ernæring og sundhed
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Grundlæggende madproduktion
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kvalitetsudvikling af måltider
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Mad til børn - sunde børn
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mad til vegetarer og veganere
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 2
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sensorisk anretning
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
6 ugers jobrettet
Positivliste Østjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedningsmetoder i madproduktion
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 10 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage